Friday, December 26, 2008

Armenian Genocide Debate – Ermeni Soykirim Savlari


Armenian Genocide Debate – Ermeni Soykırım Savları

http://www.armeniangenocidedebate.com
░▒▒▒▓▓▓ An Unproven Genocide ▓▓▓▒▒▒░

The Armenian Genocide Debate has continued for 93 years. Join our Group, invite your friends, and let's stop the hatred so that peace may finally come to ALL the victims of World War I!

You can only invite 100 people at a time! All it takes is a minute and some clicks!

░░▒▒▓▓ Nasılmı Yardım Edebilirsiniz? ▓▓▒▒░░

Lütfen arkadaşlarınızı davet edin! 4500 kişiye ulaşıp en büyük Ermeni grubundan bitanesini yenmemiz lazım! Hadi arkadaşlar birlikte savaşalım Anti-Türkism'e karşı!

http://www.facebook.com/groups/edit.php?members&gid=5038189546

Burayı tıklayın ve herkezi davet edin dostlarım sitemize!

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
░░░▒▒▒▓▓▓ Wake Up Turkiye! ▓▓▓▒▒▒░░░

Wake up Turks! Anti-Turkism is spreading, we need to stop this vilification of Turks.

INVITE ALL YOUR FRIENDS NOW ---------------------==>

░░░▒▒▒▓▓▓ Take Action ▓▓▓▒▒▒░░░

What can you do?

1) Click "Invite People To Join" below Picture! Invite up to 100 friends at a time!
2) Tell your friends on Facebook chat to invite their friends!
3) Post a link to other popular groups! Do not be hesitant!
4) Advertise our website in blogs and website comments!
5) Click the "Share" Button below Group picture to post to your profile!
6) Advertise
http://www.ArmenianGenocideDebate.com by adding a link to it in

Blogs and Website comments with the phrase "Armenian Genocide".

░▒▒▓▓▓ Recognize PROVEN Genocides! ▓▓▓▒▒░

Tell the Armenians that we won't let them water-down real genocides that have been proven like Rwanda Genocide, the Holocaust, Khojaly Genocide, Darfur Genocide, and Cambodian Genocide.

Massacring people and then blaming the victims for genocide is killing twice! The 1890 established Armenian Revolutionary Federation that is responsible for the deaths of millions, is still alive today and is the main reason the Armenian Genocide Debate has continued.

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

░░░▒▒▒▓▓▓ Why the Propaganda? ▓▓▓▒▒▒░░░

Why do Armenian propagandists continue to spread Anti-Turkism? Because they are after REPARATIONS and LAND from the current Turkish government --- are experts at deception, slogans, and victimization! Armenians have declared EASTERN TURKEY: WESTERN ARMENIA, and have declared it their SACRED DUTY to fight for it.

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
THIS IS NOT A HATE GROUP - DO NOT BASH ARMENIANS OR TURKS OR ANY ETHNICITIES OR YOU WILL BE REPORTED! Try and keep calm and discuss the issues maturely providing evidence and without anger.

Ermeni Soykırım Savları – Armenian Genocide Debate

Ermeniler, Osmanlı Devleti'nin en sadık topluluklarından birini oluşturmaktayken Kurtuluş Savaşı sırasında düşman kuvvetlere yardım ederek Osmanlı Devletini içten yıkarak Doğu Anadolu'da bir devlet kurmayı amaçlamışlardır.Bu süreçte 523,000 Müslüman Türk ile 600,000 Ermeni ölmüştür.Aslında Ermeniler, geçmişte hakimiyeti altında yaşadıkları devletlere ihanetlerinden dolayı bir çok kez buna benzer göç hareketlerine tabi tutulmuşlardır. Sasaniler 379'larda 70.000 Ermeni’yi İran'a, Bizanslılar 1025'lerde Doğu Anadolu'daki 40.000 Ermeni'yi Sivas ve Kayseri'ye, Memluklar 1250'lerde 10.000 kadar Ermeni'yi Mısır'a, 1743'de İranlılar 24.000 Ermeni'yi İran içlerine ve 1777'de Kırım'ı işgal eden Ruslar bölgedeki binlerce Ermeni'yi steplere sürmüştür.

Tarih boyunca sayısız göç ve sürgün olayına maruz kalan Ermeniler, bunların hiç birini gündeme getirmeden, sadece 1915'te Osmanlı devleti tarafından son derece haklı gerekçelerle yer değiştirmeye tabi tutulmalarını sözde soykırım adı ile sorun haline getirmeye çalışmaktadırlar. Bu tavır, maksatlı ve Türkiye'nin bütünlüğünü bozmaya yönelik politikaların bir ürünüdür. Bazı ülkelerin, Afrika ve Balkanlarda yaşanmakta olan gerçek anlamdaki soykırım hareketlerine seyirci kalarak, sözde Ermeni soykırımı iddialarına ve yalanlarına destek vermeleri de bunun en açık göstergesidir.

Ermeni iddialarının ve yalanlarının aksine, 1915 yılında Doğu Anadolu bölgesindeki Ermenilerin daha güvenli topraklara göç ettirilmesi uygulaması, Ermenilerin ve cephelerin güvenliğini sağlamaya yönelik bir harekettir ve soykırımla hiç bir ilgisi yoktur. Ermenilerin Doğu Anadolu'da savaş ve göç sırasında kayıplar verdikleri doğrudur. Ancak bu kayıplar, Doğu Anadolu'da yaşanan savaş ve isyanlar nedeniyle asayişin sağlıklı olarak sağlanamaması, araç, yakıt, gıda, ilaç yetersizliği, ağır iklim koşulları ile tifüs gibi salgın hastalıklar nedeniyle meydana gelmiştir. Hiçbir şekilde kasıtlı ve planlı bir katliam söz konusu değildir.

Contact Info:
Email:
armeniangenocidedebate@gmail.com
Website:
http://www.armeniangenocidedebate.com
Office: Washington, D.C., USA.